Glömt lösenord

Fyll i ditt personnummer nedan. Välj SMS om du vill få en återställningskod skickad till din telefon. Om du ej angivit ett mobiltelefonnummer vid registreringen eller om du väljer att inte få kod via SMS, skickas istället ett återställningsbrev till den korrespondensmetod (e-post/brev) som du angav vid registrering. Fält markerade med är obligatoriska.

Fält markerade med är obligatoriska
Fält markerade med är korrekta
  • Skicka återställnings-SMS
Om du har valt e-post som korrespondensmetod och den e-postadress du uppgav vid registreringen fortfarande stämmer, kommer en länk att skickas till dig. Denna länk ger dig möjlighet att skapa ett nytt lösenord.
Observera att länken endast är giltig i 30 minuter.
Om du har valt brev som korrespondensmetod och den bostadsadress du uppgav vid registreringen fortfarande stämmer, kommer ett brev att sändas till dig med en länk i. Denna länk ger dig möjlighet att skapa ett nytt lösenord.
Länken är giltig i 7 dagar och förutsätter att du har möjlighet att komma åt en webbläsare via en dator eller mobil enhet.

Om din e-postadress eller bostadsadress som uppgavs vid registreringstillfället har ändrats, vänligen kontakta LKF, tel 046-35 85 00.

Fått en återställningskod?
Besök den här sidan och använd koden för att återställa ditt lösenord.